Galéria

Kattints a képre a megtekintéshez

Aktuális

2018-BAN IS TÁNCOLJATOK VELÜK!

Várunk stúdiónkban a Domb utca 1 szám alatt a Sikk és a Kaptár közötti félemeleten! Gyere be órára és próbáld ki, hozz rögtön ruhát és állj be hozzánk! 2018. szeptember 12.-től lsd. eastsiders.hu az új honlapunkon a tánciskola menüpont alatt!

TOVÁBBI RÉSZLETEK lentebb ezen az oldalon!

Aktuális Fellépéseink


2018.08.18. Szerep 12.00 2018.08.20. Szabadtéri nagyszínpad promófellépés 18.00-18.30 2018.08.25 Hajdúsámson 20.00 2018.09.01 Zsáka 16.00 2018.09.09. 20.00 Szabadtéri NAGYSZÍNPAD DEBRECEN #eastsidestory, jegyek a Kölcseyben 2018.09.15. Váncsod 15.00

Csoportjaink

gyerekcsoport

Hétfő-Szerda
17.00-18.00

kezdő középhaladó

Hétfő-Szerda
18.00-19.00

junior haladó

Hétfő-Szerda
17.00-18.00

haladó workshopok

Szerda
19.00-20.30

MP urban táncórák

Hétfő
19.00-20.30

TÁNCTÁRSULATI ÓRÁK

Előzetes casting
után

JELENTKEZZ MOST

Folyamatos csatlakozási lehetőség.
Általános iskola 5-8. osztályos, vagy középiskola 9-12. osztályos korosztályokban. Két teremben dolgozunk a korosztályos bontás a résztvevők számától függ. Hip Hop stílus alapvető ágaival ismerkedünk. Poppin, lockin, newstyle, ghetto swag, waackin, vouging, house dancing, breakin, basic akro skills, girly. Nagy energiával és évek óta töretlen lendülettel dolgozunk, de az előző szezon sikerei buzdítottak minket arra, hogy junior és felnőtt formációt alkossunk várjuk a tehetséges táncosokat és a kezdőket egyaránt!! Továbblépési lehetőségek, fellépések, divatbemutatók, versenyek, bandázás, táborok, bulik. Szorgalom, lendület, közösség. Gyertek!!

Szerda 17.00-18.00
általános iskola 1-4. osztályos fiúk és lányok ismerkedhetnek a táncokkal.
hétfő-szerda 18.00-19.00
Általános iskola 6-8. osztályosok és középiskolások számára

Tanárok:
Mika Péter
Varga Dina
Krajcsi Kitty
Dr. Nagy Margit
Puksa Franciska
Rieberger Norbert és Rieberger Borbála

Felkeltettük érdeklődésedet? Ha kíváncsi vagy többre is, jelentkezz most: írj e-mailt az info@carmentse.hu címre vagy kattints az alábbi JELENTKEZÉS gombra.

RÓLUNK

CARMEN TSE Debreceni Hip Hop Tánccsapatáról az Eastsiders Crew-ról röviden, Avagy hogyan legyünk „carmenesek”?!
Csapatunk a Carmen Táncművészeti és Sporttánc Egyesület debreceni ágaként kezdett működni, és az Eastsiders Crew fellépő társulatban lépett a kiteljesedés útjára. Nevünk eredete, etimológiája egyszerű. A keleti oldaliak. Magyarország és Európa keleti felében vagyunk, annak minden nehézségével és szépségével együtt. Így fejlődünk mindennap közösen. Az EASTSIDERS D.H.A.S.E. néven, a helyi működés megkönnyítése véget saját egyesületet alapítottunk a fiatalok összefogására.
Immáron harmadik éve saját főbérleményű stúdiónk van, amely nagyban megkönnyítette, hogy elinduljunk a színházi társulattá válás útján, amin szorgosan lépdelünk.
Célunk, hogy a fiatalok esztétikus mozgás iránti igényét kielégítsük és a sok számítógép előtt kuporgó fiatal tehetség és táncoslábú inkább pörögjön forogjon, mintsem otthon a gép előtt unatkozzon. Házibulik, táborok,, edzések, kurzusok jellemzik csapatunkat. A Hip-Hop tánckultúra lehetőséget ad nekünk, hogy összefogjuk a fiatalokat, emellett tréningjeinken a hagyományos egy órás felépítés után, sokszor vendégtanárok invitálásával egy kellemes baráti közösségben fejlesztjük tudásunkat. Mindeközben együtt éldegélünk, és észre sem vettük ahogy összenőttünk itt Debrecenben. A hip-hop szóról az jut eszünkbe, hogy mindent "hipp hopp" megtanulhatunk, de korántsem.
A Hip-Hop tánckultúra ma már komoly hagyományokkal rendelkezik. A hip-hop tánc versenyeken fiatalok ezrei mutatják meg tudásukat. Mi a kitartásnak, a szerencsének és a táncosaink lelkesedésének köszönhetően hazánk egyik szélesebb körben ismert csapata lettünk. Versenyeken is részt veszünk, az IDO (International Dance Organisation (www.ido-dance.com) és más szövetségek keretein belül is. Korábbi világbajnoki és Európa bajnoki cím (Mika Péter) mellé, számos hazai dobogós hely társul, kétszer lettünk ezüstérmesek az ország legnagyobb hip-hop párbaján mindkétszer neves budapesti csapat mögött a Petőfi csarnokban. Formációban, csoportban, duó, párosban és szólóban is értünk el országos első helyezéseket. De az utóbbi idők legjobb eredményét az ostrava-i IDO EB hozta, melyen már országonként előselejtezett táncosok közül is 90 duóból 12szer táncolva Szabó Balázs és Pártos Péter 13. lett, míg Pártos Péter 130 versenyzőből 9. helyet ért el.
Évente 40-50 fellépésünk van. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy olyan helyeken léphettünk már fel rangos rendezvényeken, mint a Főnix csarnok Futsal Eb, Kölcsey Központ, Nyíregyháza Korzó Nagyszínpad, Hajdúszoboszlói fürdő Hajószínpad, Színvonalas Falunapok sokasága, Békés közeléből egészen a szlovákiai Szirénfalváig, Debrecen Főtér Nagyszínpad Esti Szombat esti műsorok, Budapest Syma csarnok, Kazincbarcika Colorcity, Tiszafüred Halastér, Termál Hotel, Semann étterem, Barabás Étterem, Budapest Uránia Mozi, Campus fesztivál kisebb színpad, Esztergom Várszínház, Hajdúböszörmény Kexx nagyszínpad. A hip-hop tánc történetéről regéket lehet írni, de ezt itt most nem tennénk meg, hiszen a neten sok oldalon megtalálható. Az 1970es évektől kezdve szépen belopózott az életünkbe és ma nem csak mozgás, hanem érvényesülési lehetőség is. Debrecenben a newstyle, lyrical, poppin, lockin, krumping, girly funky, swag, waacking, bboying stílusok megjelennek óráinkon, ahogy még más is. Tréningjeinken ezen zenei alapokkal és mozgáskultúrával is ismerkedhetnek a táncos kedvűeket, mert ugye mindenkiben van egy kis tánc. A hagyományos táncokat is tiszteljük és szeretjük, ahogy szeretjük az újdonságokat is.

Divatbemutató:
– Fórum Debrecen
– Hajdúszoboszló
– Nyíregyháza

Színpadi fellépések:
Campus fesztivál Debrecen 2011, 2012, 2013, 2014, 2015,2017,2018
Kexx fesztivál,
A Hungarospa rendezvényei,
SYMA csarnok Budapest,
MOB rendezvénye,
freestyle show,
Uránia filmszínház,
Budapest, freestyle show,
FŐNIX csarnok,
Futsal EB,
Virágkarnevál,
Star Wars,
Lovarda,
Roadshow,
FÓRUM Debrecen,
Csokonai színház,
MÁV Járműjavító színház, Debrecen,
Várszínház, Esztergom,
RádióFM95,
FürdőbálAlpok Adria szépségverseny,
Saját táncgálák (Rosszcsontok, Üvegtigris)

Céges rendezvények:

Felkeltette az ÉrdeklŐDÉSEDET?
SZEPTEMBERTŐL VÁRUNK TITEKET IS!

Az űrlap kitöltésével megkapjuk jelenkezésed és mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot. A kitöltéshez kattints a 'Jelentkezz Most'-ra